2020-08-06

Nya styrboxar från Windowmaster!

2 nya Styrboxar för naturlig ventilation, nu med fjärrstyrning för bekväm hantering.

Två nya styrboxar från Windowmaster har landat!

 Vi är glada att kunna meddela att två nya eleganta styrboxar nu är redo för marknaden! Vi talar om WCC 103 och WCC 106. Dessa kopplas ihop med kedjemotorer för att öppna/stänga fönsterna och är idealiska produkter för att erbjuda små fastighetsägare eller privata bostäder.

Med de nya WCC-styrboxar får du flexibel applikation och enkel styrning av både takkupoler och små grupper av motor styrda fönster.

Grundläggande eller sofistikerad

Både WCC 103 och 106 är utrustade med Bluetooth-teknik för fjärrstyrning av fönster. WCC 103 levereras också i en grundläggande variant där fönster enkelt öppnas eller stängs endast via en diskret knappsats.

Detta innebär att kunderna kan välja mellan antingen enkel 24V drift eller en lösning som tillåter vår unika MotorLink™ teknik med exakt positionskontroll och synkronisering.

Flexibel tillämpning

De nya Styrboxarna är idealiska för små byggnader eller privata bostäder. Och den smala designen tillåter användare att placera styrboxen var de vill; bakom soffan, uppe i taket eller till och med under golvet.

Automatiskt stänga fönstren i regniga eller blåsiga förhållanden

Dessa båda nya  WCC styrboxar är byggda för att ge ett optimerat inomhusklimat till lägsta möjliga kostnad. Genom valfri anslutning till en väderstation stänger styrenheterna automatiskt fönstren i händelse av regn eller hård vind. WCC styrboxarna har en ingång som tar emot styrsignaler från sensorer som tex en termostat. Detta innebär att om temperaturen i rummet ökar, fönstren kommer att öppna, om vädret tillåter. Inomhusklimatet regleras därför ständigt för bästa upplevelse.

Den grundläggande WCC 103 är en förbättrad version och en ersättning av vår komfortkontroll WUC 102, medan WCC 103 och WCC 106 Bluetooth varianter är helt nya i vår produktportfölj.

Se även www.windowmaster.com 

Kontakta oss för mer information och se sortimentet här.

 

  

Produktion & design: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår