Företaget

Beslagskonsult AB grundades 1991 med säte i Billdal strax utanför Göteborg. Vi marknadsför produkter avsedda för fönster och dörrar. Våra målgrupper är industrin samt återförsäljarledet inom byggmaterial- och konsumenthandeln. Även låssmeden är en viktig kanal för att nå vår marknad.

Vi har ett gediget tekniskt kunnande inom beslagsområdet efter många års erfarenhet om från branschen. Det ger oss bra möjligheter att lämna god teknisk service, och kan vi inte själva kan lösa ditt problem, så har vi ett brett kontaktnät, som kanske kan ge dig lösningen. Utmana oss!

För att få framgång räcker inte enbart kunnande, man måste även ha en bra produkt, rätt pris samt att kunna ge leveranstrygghet. Vi har knutit välkända beslagsproducenter till oss för att försäkra oss om god kvalitet och design samt önskvärd funktion. Med vårt lager i Mölndal kan vi ge en god leveransservice och vi är lyhörda, om kunden har speciella önskemål om lagerhållning.

Kontakta oss gärna, om du har några frågor om beslag till fönster och dörrar. Det kan gälla både utbyte, utveckling och frågor på befintliga beslagssystem.

Här finner du kundinformation om GDPR

Produktion & design: Webbpartner