2018-08-27

SecuYou Smart Lock – Blåtandslås

Smart Lock - enkel låsning av fönster/dörrar/luckor med app.

Smart Lock är minimerat för att passa fönster och dörrar med liten plats. Det kan även monteras på t ex skåp och skjutdörrar. Kan användas både på inåt och utåtgående fönster/fönsterdörrar.
Yttermått är 165x26 mm med en höjd på 13 mm. Låset med vinkelbeslag bygger 30 mm i bredd och låstappens höjd är 30 mm. Fästet på vinkelbeslaget är 65 mm långt och har plats för 3 st skruvar. Vinkelbeslagets lås tapp är rörlig och fjädrande och tar därmed upp toleranser mellan karm och dörrblad. Smart Lock manövreras med en app, som du laddar ned på App Store. Det finns både för Iphone och Android. Montage och skötselanvisning finns att ladda ner samt ingår i förpackingen. Där framgår hur man kopplar ihop sig med telefonen och de olika funktionerna.
Upp till 6 st användare kan vara kopplade till samma lås, och en användare kan koppla ihop sig med obegränsat antal lås. I appen kan man ställa in automatisk eller manuell låsning. Vid automatisk låsning låser låsen automatiskt när den tappar kontakt med telefonen. Vid manuell inställning måste man manuellt låsa varje lås. Vid uppdateringar av Appen så uppdateras även låset.
Det är 18 månaders batteritid – 2 st AAA batterier medföljer.
Smart Lock är patenterat och tål upp till 450 kg dragkraft mellan lås och vinkelbeslag.

  • Secu You - rejält fönsterlås - som du styr med app.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår