2018-11-04

ID Lock - nu alltid uppdaterad och Godkänd enligt SSF3522

November är en månad med två stora nyheter från ID Lock,

-        ID Lock är nu godkänd och certifierad enligt SSF 3522 Klass 3.

-        Lansering av en app så man kan uppdatera låset löpande samt fler funktioner

 

ID Lock 150 Certifierad enligt SSF 3522 Klass 3 hos RISE.

Slutligen har vi fått bekräftelse på att ID Lock 150 är av mycket hög kvalitet, även om den utsätts för intrångsförsök. Den svenska testinstitutet RISE har avslutat ett test för kraven i normen SSF 3522 klass 3, och ID Lock 150 är godkänd och certifierad utan anmärkning. Speciellt för den svenska marknaden, har denna certifiering varit viktigt, men även i Norge finns ett bra argument för att välja marknadens modernaste, elektroniska dörrlås.

Ny app 

En av de största styrkorna hos elektroniska dörrlås är möjligheten att programmera olika funktioner och tillhandahålla uppdaterad programvara om behovet uppstår. Med lanseringen av appen ID Lock 150 är det nu möjligt för vem som helst med en ID Lock 150 och smart telefon för att uppdatera låsets sk firmware, det vill säga den programvara som styr låset.
Med hjälp av app guiden kopplar du telefonen till låset och laddar automatiskt upp den senaste uppdateringen medan du följer uppdateringsprocessen från början till slut. När uppdateringen är klar koppla bort låset från telefonen och du kan fortsätta att använda funktionerna i din ID Lock 150 som ett smart, elektroniskt dörrlås.

Mer tillförlitligt, fler funktioner

Vid lanseringen kommer appen att hämta en firmware med version 1.0.6. Förutom att korrigera vissa fel och utmaningar i samband med batteriförbrukning, ökas även antalet möjliga programmerbara PIN-koder och RFID-taggar från 9 till 25. Denna versionen gör helt enkelt ger ditt ID Lock ännu mer tillförlitligt, användarvänligt och har fler funktioner.

Finns i App Store och Google Play.
 

  • ID Lock i silver.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår